Jak používat funkci „Zrušit vše“?
Naším cílem je zlepšovat vaše obchodní prostředí, a proto jsme přidali funkci pro lepší správu vašich pozic. Funkce „Zrušit vše“ umožňuje obchodníkům rychle ukončit všechny otevřené pozice během tržní volatility.
Tlačítko „Zrušit vše“ najdete v pravém horním rohu záložky „Příkazy“. Po jeho stisknutí funkce Zrušit vše najednou uzavře všechny otevřené pozice tržním příkazem a zruší všechny aktivní příkazy.
Aplikace CoinUnited.io



Webová platforma CoinUnited.io


Během extrémních tržních podmínek se nerealizovaný zisk/ztráta může kvůli volatilitě, skluzu a riziku provedení lišit od konečného realizovaného zisku/ztráty.
Potřebujete další pomoc?
Máte-li další otázky nebo problémy, navštivte prosím naše Centrum nápovědy nebo použijte náš chatbot pro asistenci.
Jsme tu, abychom vám pomohli. Přejeme úspěšné obchodování!