Hogyan törölheted véglegesen a CoinUnited.io fiókodat?

Felhívjuk a figyelmed, hogy a fiók végleges törlése után nem lesz lehetőség a visszaállítására.

1. Az alkalmazásban lépj a „Saját fiók” > „Biztonság” menüpontra.

1. Az alkalmazásban lépj a „Saját fiók” > „Biztonság” menüpontra.

2. Koppints a „Fiók kezelése” gombra.

2. Koppints a „Fiók kezelése” gombra.

3. Válaszd a „Fiók törlése” opciót.

3. Válaszd a „Fiók törlése” opciót.

4. Add meg a bejelentkezési jelszavadat, az SMS-, e-mail- és Google 2FA-kódodat, válaszd ki a törlés indokát, majd koppints a „Megerősítés” gombra.

4. Add meg a bejelentkezési jelszavadat, az SMS-, e-mail- és Google 2FA-kódodat, válaszd ki a törlés indokát, majd koppints a „Megerősítés” gombra.

További segítségre van szüksége?

További kérdésekkel vagy problémákkal keresse fel a Súgóközpontot vagy használja chatbotunkat segítségért.

Itt vagyunk, hogy segítsünk. Sok sikert a kereskedéshez!