Hoe gebruik ik de functie Alles Annuleren?
Wij willen uw trading-ervaring continu verbeteren en hebben extra functies toegevoegd om u te helpen uw posities beter te beheren. De functie 'Alles Annuleren' stelt traders in staat om tijdens marktvolatiliteit snel alle posities te sluiten.
De knop “Cancel All” verschijnt rechtsboven op het tabblad “Orders”. Zodra u erop klikt, zal de functie Alles Annuleren alle openstaande orders gelijktijdig sluiten met een market order en alle openstaande orders annuleren.
CoinUnited.io APP



Meer Hulp Nodig?
Voor verdere vragen of problemen kunt u terecht in ons Help Center of gebruik onze chatbot voor ondersteuning.
Wij staan voor u klaar. Veel succes met traden!
Laatst bijgewerkt: 11 april 2025
Beantwoordde dit uw vraag?

